intro | programma | kosten | klimclinics in NL | Alpe d’Huez film | Chalet Beyond


Samen met Chalet Beyond organiseert mijnfietstrainer.nl in 2019 een prachtig Wielerarrangement rond het kloppend hart van de Nederlandse berg in Frankrijk, de Alpe d’Huez. We bieden een Wielerarrangement aan voor startende fietsers in de bergen en meer ervaren fietsers. De meer ervaren fietsgroep maakt langere tochten.

Van 18 tot 25 augustus 2019 zal Oz en Oisans, waar Chalet Beyond een prachtig fietshotel heeft, onze uitvalsbasis is voor mooie wieleractiviteiten. Na voorbereidende ritten met veel klimmen en dalen zullen we op de 3e dag gaan beginnen aan het ultieme slot: de beklimming van de Alpe d’Huez mét tijdmeting.

Gedurende deze dagen zal het u aan niets ontbreken. Uitstekende verzorging ter plaatse én onderweg, gastvrijheid en sportiviteit staan garant voor een onvergetelijk verblijf.

Onder leiding van de fietsbegeleiders van Chalet Beyond wordt toegewerkt naar het absolute hoogtepunt van deze Klimexperience: de beklimming van de Alpe d’Huez. In het “voorprogramma” zal onder hun  deskundige leiding een aantal mooie cols beklommen worden, waaronder de Ornon en de Glandon. Fietsen en alles wat daarbij hoort (eten, drinken, kleding, klim- en daaltechniek) wordt uitgebreid besproken.

Aan het eind is er 1 absolute zekerheid: “De Alpe” is bedwongen….én u heeft nog genoten ook!

De beklimmingen die iedere Nederlander ‘afgevinkt’ moet hebben!

Let op: het programma is nog in ontwikkeling, maar mocht je nu al willen inschrijven, stuur dan even een mailtje aan info@mijnfietstrainer.nl