Vanaf komend najaar biedt Mijnfietstrainer ook indoor fietstrainingen aan (locatie Amersfoort). Dat zijn gerichte trainingen voor fietsers / wielrenners waarbij je je fietsconditie en fietskracht gaat verbeteren, of perfect kan onderhouden “off season”.

Je traint binnen je eigen persoonlijke trainingszones op basis van hartslag. We maken gebruik van een indoor spinning bike en geven heldere opdrachten (duur en intensiteit) waarbij de muziek ondersteunend werkt.

De trainingen

De trainingen duren 90 minuten, zodat we daadwerkelijk een goeie training kunnen verzorgen en we tijd maken voor een degelijke warming up en cooling down. Alle aspecten van het fietsen: conditie, kracht, aansturing, houding, traptechniek, zuurstof opname worden getraind. Trainingen zijn afwisselend en onder leiding van een ervaren trainer, Wouter en Sybe zijn de vaste trainers op respectievelijk de dinsdag en de donderdag.

Trainingsmomenten

  • Dinsdagavond: 18:20 – 19:50 uur
  • Donderdagavond: 18:20 – 19:50 uur

NB: mocht de aanvangstijd net wat te vroeg zijn voor je, geen probleem dan stap je na 10-15 minuten in. De eerste 10 minuten wordt er zelfstandig ingereden.

Kosten

1* introductietraining: € 10,00 (deze kosten krijg je terug na bij aanschaf van een 10 of 20* strippenkaart)

AANMELDEN 

5* trainen: € 57,50

10* trainen: € 105,00

20* trainen: € 199,00

Aanvang: oktober 2019

Waarom indoor trainen?

Binnen worden we niet gehinderd door slecht weer, verkeersdrempels en stoplichten. In die 90 minuten ben je continue aan het fietsen, indoor trainen is dus heel effectief. Bovendien kunnen we binnen juist heel gericht trainen, je bepaald je eigen juiste weerstand die hoort bij de trainingszone en ook de tijd kunnen we precies afbakenen. Daarnaast hebben groepstrainingen (bewezen) het meeste effect, je traint onder leiding van een kundig trainer, je hebt lol én ziet af met elkaar en er is structuur (wekelijkse workout).

Locatie

Health Centrum Amersfoort

Hooglandseweg Zuid 36
3813 TC Amersfoort

De Trainers

  • Wouter: #samensporten #triathontraining #motiveren #sportgeluk #keeptraining #opgeleidtrainer
  • Sybe: #prestatietriatleet #sociaal #gekopwielrennen #stimuleren #ervarentrainer

Introductietrainingen

  • Alle dinsdagavonden in oktober gratis: 18:20 – 19:50 uur
  • Donderdag 10 oktober 18:20 – 19:50 uur

Kan je niet op deze data, of meld je je later aan en wil je deze training een keer ervaren? Dat kan, koop dan 1x introductietraining a € 10,00 en train mee met een reguliere training. Wouter of Sybe helpt je dan verder. Wordt je daarna lid (minimale afname 10* trainen) dan krijg je de kosten van de introductietraining terug.

Meld je nu aan:

AANMELDEN

intro | programma | kosten | klimclinics in NL | Alpe d’Huez film | Chalet Beyond