Mijn liefde voor het fietsen begon al vroeg, Als kind zat ik al jong op een BMX fietsje. Op dit mooie blauwe exemplaar heb ik, naast veel pijnlijke momenten, de basisvaardigheden van het fietsen geleerd. Toen ik wat ouder werd, is de BMX verruild voor een mountainbike.
Als kind droomde ik er al van een keer met een racefiets de bergen te beklimmen en toen ik in 2008 mijn eerste racefiets kocht, kwam ik er al gauw achter dat ik dat 15 jaar eerder had moeten doen!

Tegenwoordig fiets ik 10.000 kilometer per jaar in binnen- en buitenland en heb ik al menige berg beklommen. Tijdens mijn eerste echte fietsvakantie maakte ik kennis met de Stelvio en de Gavia. Ook de Passo Manghen, de Passo Rolle en diverse andere Italiaanse prachtbeklimmingen zijn inmiddels afgevinkt.

Om meer te doen met mijn enthousiasme voor het wielrennen heb ik in 2014 de NTFU-opleiding Wielertrainer race 2 gevolgd. Na het behalen van dit diploma werd al snel duidelijk dat ik hiermee gelijk aan de slag wilde. Inmiddels heb ik al enkele clinics gegeven en begeleid ik voor mijnfietstrainer.nl op dinsdagavond een van de damesgroepen.

Tijdens mijn lessen probeer ik iedereen te stimuleren en enthousiasmeren. Ik houd de veiligheid van de groep in de gaten en geef alle deelnemers de aandacht die ze verdienen. Hierdoor ontstaat een trainingsgroep waar je, naast gezellig trainen, ook nog veel kunt leren.

Mijn fietservaring:
Diverse toertochten in binnen & buitenland. Mijn langste rit vorig jaar was de 11stedentocht. Mijn klimervaring heb ik opgedaan in o.a Limburg de Vogezen en Sauerland. Voor het fietsen van het hooggebergte ben ik al verschillende keren naar Italië gereisd waar de Italiaanse Alpen en de Dolomieten het decor vormde van diverse mooie ritten. Tot op heden heb ik nog niet van Frankrijk mogen genieten, maar de Alpe d’Huez staat zeer hoog op mijn bucketlist.

Mijn profiel:

  • open & eerlijk
  • motiverend & stimulerend
  • enthousiast
  • flexibel
  • persoonlijke benadering
  • oog voor veiligheid
  • technisch onderlegd
  • gevoel voor humor