Mijn naam is Jeffrie Janssen en fietsen is mijn grote passie. Mijn eerste racefietsje kreeg ik voor mijn 6e verjaardag. Daarna volgden diverse sporten elkaar op en kan ik terugvallen op een schat aan sportervaringen.

Sinds 2011 ben ik officieel NTFU fietssportleider RACE 3 . Om dit diploma te kunnen behalen, heb ik stage gelopen bij Willem Blankwater. Hij heeft mij de fijne kneepjes van het trainersvak en het lesgeven bijgebracht. Zo is ook onze samenwerking ontstaan.

De passie voor de fietssport, deel ik graag met anderen. Inmiddels ben ik voor het 3e seizoen medeverantwoordelijk voor de jeugdtrainingen bij wielervereniging PRC Delta-Spijkenisse. Daarnaast leid ik in het winterseizoen de veldcrosstrainingen bij de senioren en en heb ik via “Wielrennen Plus” een 1e seizoen mensen met een licht-verstandelijke beperking begeleid. Sinds 2013 heb ik ook meerdere clinics voor toerfietsers begeleid (ondermeer via mijnfietstrainer.nl) en heb ik veel ervaring opgedaan als indoor cyclinginstructeur. Naast het bovenstaande verzorg ik ook lessen voor de Cycling Academie.

Ook mijn liefde voor de ATB heb ik weer opgepakt en nu staat er weer een nieuw seizoen vol trainingen, clinics en andere sportieve uitdagingen op mijn verlanglijstje.

Als NTFU-licentiehouder (en KNWU-lid),volg ik nog steeds bijscholingen om kennis en ervaring verder uit te breiden. Daarnaast blijf ik uiteraard als gediplomeerd NGS-sportmasseur mijn diensten inzetten voor het verzorgen van (herstelbevordering) van sporters.

Want…. fietsen is en blijft een erg mooie sport en hobby!

Mijn fietservaringen op een rijtje:

 

Wat is mijn profiel?

  • communicatief sterk
  • open luisterhouding
  • sportief
  • betrouwbaar
  • enthousiast
  • gaat voor uitdagingen
  • weloverwogen
  • behulpzaam en zorgzaam
  • weet dingen over te brengen op anderen
  • gevoel voor humor