Mijn naam is Eveline Bremmer, de prachtige Utrechtse Heuvelrug is mijn achtertuin. Net als Willem en Jeffrie ben ook ik in het bezit van het diploma Wielertrainer race 3 van de NFTU. Om dit diploma te kunnen behalen, heb ik enkele jaren geleden stage gelopen bij Willem Blankwater. Zo is ook onze samenwerking ontstaan.

Ik begeleid graag beginnende wielrenners, zowel individueel als met groepstrainingen. Voor mijnfietstrainer.nl verzorg ik met name de Basistrainingen Wielrennen. Ik vind het erg leuk om iemand enthousiast te maken voor het fietsen, zonder daar een ingewikkeld schema bij te houden. Het moet voor iedereen te doen zijn! Naast het verzorgen van deze trainingen verzorg ik ook Wattbiketrainingen.

Met het behalen van de het race3-diploma heb ik aangetoond dat ik:
• Trainingen kan geven
• Wedstrijden en / of sportieve tochten kan coachen
• Sportkader / assistenten kan aansturen tijdens trainingen en tochten
• In staat ben tot het organiseren van andere wieleractiviteiten
Uiteraard ben ik in het bezit van een geldig EHBO-diploma en word ik meerdere keren per jaar bijgeschoold. Veiligheid staat immers voorop!!

De liefde voor het fietsen is al vroeg begonnen: op 14 jarige leeftijd fietste ik naar Luxemburg. Het reizen per fiets doe ik nog steeds graag, met het gezin op een volbepakte vakantiefiets, maar af en toe ook op de racefiets met alleen een rugzakje. De Noordkaap staat nog op mijn verlanglijstje.
Naast het geven van fietstrainingen heb ik ruime ervaring in het geven van schaatslessen bij de jongere jeugd en schaatstrainingen en wedstrijdcoachen bij 11-15 jarigen. Het fietsen is een goede zomeractiviteit voor schaatsers.

Ervaring
Ik rijd sinds 8 jaar op een racefiets, ik heb 5 jaar met enorm veel plezier de trainingen bij de damestrainingsgroep van Willem gevolgd en daarnaast heb ik clinics en diverse tochten in binnen en buitenland gefietst.

Voorbeelden hiervan zijn:
Jean Nelissen Classic, 6 keer Elfstedentocht, rondje Zuiderzee op 1 dag (325 km), tocht langs de hoogste punten van NL-B-L, zelf-geregelde meerdaagse tochten naar en in de Eifel en Ardennen. Komend jaar ga ik met 1 van de andere dames uit de Avondtrainingen dames de Elfstedenfietstocht op een tandem rijden! Leuk!!!

Wat is mijn profiel
– open
– rustig
– enthousiast
– flexibel
– organiseert
– zorgzaam
– persoonlijke benadering
– gericht op veiligheid