In 2018 biedt mijnfietstrainer 2 buitenlandreizen aan. Het gaat om 2 fantastische bestemmingen, t.w.:

  1. Het fietsgebied rondom Bormio. In samenwerking met Chalet Beyond en The Cycling Academy biedt mijnfietstrainer.nl de komende zomer een prachtige reis aan onder de naam Bormio Cycling Challenge. Naast de Stelvio die uiteraard in het programma voorkomt, staan ook de Gavia en de Mortirolo op het programma. Het volledige programma verschijnt binnenkort op de site van mijnfietstrainer.nl. Vroegboekers kunnen zich nu al melden en krijgen uiteraard korting! Deelnemers kunnen kiezen uit een 4- of 6-daagse reis met diverse ‘uitdagingen’. De reis wordt van 9-13 juni 2018 (4-daagse) en 9-16 juni 2018 (7-daagse) georganiseerd.
  2. Het fietsgebied rond Malaucène. Naast de bovenstaand reis biedt mijnfietstrainer.nl in samenwerking met Chalet Beyond ook in 2018  de Klimexperience Mont Ventoux aan. Het is een 4- of 7-daagse reis naar de Provence, waar van 18 t/m 22/25 augustus 2018 toegewerkt wordt naar de beklimming van de Mont Ventoux. De beklimming van de Mont Ventoux vanuit Bedoin staat zowel voor het korte als het lange verblijf op de 3e dag op het programma. De deelnemers aan het lange verblijf krijgen er nog een heerlijk toetje achteraan! Uiteraard zorgen we ook nu weer voor een prachtig programma rondde Ventoux. Het is, denken we, niet nodig om nog iets te melden over de verzorging van Chalet Beyond….

De laatstgenoemde reis is met name bedoeld voor wielrenners (mannen en vrouwen) die minder ervaring hebben met het fietsen in het hooggebergte.