In 2019 biedt mijnfietstrainer 3 buitenlandreizen aan. Het gaat om 3 fantastische bestemmingen, t.w.:

  1. Het fietsgebied rondom Bormio. In samenwerking met Chalet Beyond en The Cycling Academy biedt mijnfietstrainer.nl in juni 2019 een prachtige reis aan onder de naam Bormio Cycling Challenge. Naast de Stelvio die uiteraard in het programma voorkomt, staan ook de Gavia en de Mortirolo op het programma. Het volledige programma verschijnt binnenkort op de site van mijnfietstrainer.nl.
  2. Het fietsgebied rond de Alpe d’Huez. Naast de bovenstaand reis biedt mijnfietstrainer.nl in samenwerking met Chalet Beyond ook in 2019  de Klimexperience Alpe d’Huez aan. Het is een 4- of 7-daagse reis naar Oz-en-Oisans, waar medio augustus 2019 toegewerkt wordt naar de beklimming van de Alpe d’Huez.
  3. Het Spaanse eiland Mallorca. Centraal gelegen in het noordelijk deel van Mallorca hebben we een geweldig mooie en comfortabele finca gevonden (Finca Son Flora). Een heerlijk luxe woning waar je ideaal kan ontspannen voor en na de fantastische fietsritten, op het zonneterras of in de tuin aan het privé zwembad. Chalet Beyond zorgt voor de catering op basis van half pension incl. gezonde tussendoortjes. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid ontbijt en een smaakvol 3-gang diner in de avond. Je hebt dus alle tijd om te relaxen en je fiets te poetsen!