Bormio Cycling Challenge

Altijd al de Stelvio, de Gavia en de Mortirolo op de fiets willen bedwingen? Dat kan nu! Chalet Beyond biedt in samenwerking met Mijnfietstrainer en The Cycling Acadamy een heel compleet Bormio fietsarrangement aan, waarin we alle bekende beklimmingen van de Giro d’Italia hebben opgenomen.

Nederlands Fietshotel

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk verblijf in het Fietshotel. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid ontbijt, compleet lunchpakket en een smaakvol 3-gang diner in de avond. We zorgen voor een eigen gezellig cycling cafe waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen. Op het zonneterras of in de outdoor jacuzzi kan je ‘s middags heerlijk bijkomen van je pittige rit.

Verblijf

We verblijven in Albergo Foscagno-Piazzi of Casa Gavia* die op 20 minuten fietsen liggen van Bormio, aan de voet van de Gavia. De fietshotels liggen aan de rand van een authentiek bergdorp, er zijn voldoende voorzieningen lokaal aanwezig als een terras, supermarkt en apotheek.

*Afhankelijk van het aantal boekingen kan het zijn dat we van een ander fietshotel gebruik maken. De faciliteiten en voorzieingen zijn minimaal van gelijke kwaliteit, ook de ligging (in het dal en op gelijke afstand van Bormio)

Begeleiders

De fietsbegleiders worden geregeld door Chalet Beyond en The Cycling Acadamy, je gaat dus op pad met professionele begeleiders die allen een sportopleiding hebben genoten en een ruime ervaring hebben met fietsen in de bergen.

”Welke berg beklim jij morgen?”