Bormio Cycling Challenge

Altijd al de Stelvio of de Gavia willen beklimmen? Vanuit het prachtige Bormio bieden wij voor het 2e opvolgende jaar een complete fietsweek of fietsweekend aan. Tijdens deze groepsreis beklim je de grootste en bekendste passen, maar als je voor een week verblijf kiest dan ga je ook prachtige rondtochten fietsen door deze Italiaans-Zwitsere hoek van de Alpen. Wat dacht je van rondje Livigno – Bernina pas? Dit alles met de gezelligheid van een groep fietsers met hetzelfde doel!

Nederlands Fietshotel

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk en compleet verblijf incl. volgauto en vol pension waardoor jij optimaal kan fietsen en genieten. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid fietsers ontbijt, een complete lunch onderweg en een smaakvol 3-gangen diner in de avond. We zorgen voor een eigen gezellig cycling café waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen. Op het zonneterras kan je ‘s middags heerlijk bijkomen van je pittige rit.

Verblijf

We verblijven in Albergo Foscagno-Piazzi dat op 20 minuten fietsen ligt van Bormio. Het fietshotel ligt aan de rand van een authentiek bergdorp, er zijn voldoende voorzieningen lokaal aanwezig als een terras, supermarkt en apotheek. Het hotel heeft een bar, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek.

Begeleiders

De fietsbegleiders worden door Chalet Beyond geregeld, hebben een sportieve opleiding en of cursus genoten en hebben een ruime ervaring met begeleiden en fietsen in de bergen. Naast route informatie geven we ook tips & tricks voor het fietsen in de bergen, maar let op je bent in het hooggebergte dus wennen aan het klimmen en dalen is er niet echt bij. Op het vlakke rijden we in een groep en op de berg kies je je eigen tempo.

Pakketreis

“De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Chalet Beyond is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Chalet Beyond beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u hier.”

STO-reisgarantie

Deze reis valt onder STO-reisgarantie, een garantiefonds voor pakketreizen. Dit garantiefonds zorgt ervoor dat uw reisgelden veilig zijn mocht Chalet Beyond in financiële moeilijkheden komen. Deze stichting beheert de (aanbetaalde)reisgelden, de gelden worden pas aan Chalet Beyond uitgekeerd nadat de reis heeft plaatsgevonden.

”Welke berg beklim jij morgen?”